back

Про хід виконання районної програми фінансування робіт, пов’язаних з капітальним ремонтом вулиць та доріг комунальної власності, на 2012 рік

01 квітня 2013

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(чотирнадцята сесія шостого скликання)

27 березня 2013 року
м.Чернігів

Про хід виконання районної програми
фінансування робіт, пов’язаних з
капітальним ремонтом вулиць та доріг
комунальної власності, на 2012 рік

Заслухавши звіт районної державної адміністрації про хід виконання районної програми фінансування робіт, пов’язаних з капітальним ремонтом вулиць та доріг комунальної власності, на 2012 рік, що затверджена рішенням Чернігівської районної ради від 21 червня 2012 року (зі змінами внесеними відповідно рішення районної ради від 5 грудня 2012 року), керуючись п.16 ч.1 ст. 43 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, районна рада вирішила:

1. Звіт районної державної адміністрації про хід виконання програми фінансування робіт, пов’язаних з капітальним ремонтом вулиць та доріг комунальної власності, на 2012 рік, взяти до відома (звіт додається).

2. Чернігівській районній державній адміністрації забезпечити використання неосвоєних коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проведення капітального ремонту вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах Чернігівського району в 2013 році.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань бюджету, фінансів та соціально – економічного розвитку району.

Голова районної ради М.Б. Литвин