back

Про звіт комунального підприємства «Редакція Чернігівської районної газети «Наш край» Чернігівської районної ради Чернігівської області

01 квітня 2013

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(чотирнадцята сесія шостого скликання)

27 березня 2013 року
м.Чернігів

Про звіт комунального підприємства
«Редакція Чернігівської районної
газети «Наш край» Чернігівської
районної ради Чернігівської області

Заслухавши та обговоривши звіт редактора комунального підприємства «Редакція Чернігівської районної газети «Наш край» Чернігівської районної ради Чернігівської області, керуючись ст..17 та п.20 ч.1 ст.43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада в и р і ш и л а:

1. Звіт редактора комунального підприємства «Редакція Чернігівської районної газети «Наш край» Чернігівської районної ради Чернігівської області Бушай Н.В. про роботу комунального підприємства «Редакція Чернігівської районної газети «Наш край» Чернігівської районної ради Чернігівської області прийняти до відома (додається).

2. Комунальному підприємству «Редакція Чернігівської районної газети «Наш край» Чернігівської районної ради Чернігівської області забезпечити якісне та в повному обсязі виконання Програми висвітлення діяльності Чернігівської районної державної адміністрації та Чернігівської районної ради в районній газеті «Наш край» на 2011-2015 рр., затвердженої рішенням районної ради (третя сесія шостого скликання) від 17 лютого 2011 року.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань освіти, культури, релігії, засобів масової інформації та зв’язків з політичними партіями.

Голова районної ради М.Б. Литвин