back

Про встановлення зменшеного розміру орендної плати за оренду об’єкта нерухомості районному благодійному фонду „Милосердя”

01 квітня 2013

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(чотирнадцята сесія шостого скликання)

27 березня 2013 року
м.Чернігів

Про встановлення зменшеного розміру
орендної плати за оренду об’єкта нерухомості
районному благодійному фонду „Милосердя”

Розглянувши клопотання комунального лікувально-профілактичного закладу «Чернігівська центральна районна лікарня» Чернігівської районної ради Чернігівської області від 28 січня 2013 року № 210 та враховуючи рекомендації постійної комісії з питань комунальної власності, будівництва, транспорту та зв’язку щодо встановлення зменшеного розміру орендної плати районному благодійному фонду “Милосердя” за користування приміщенням, що належить до спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району і перебуває в оперативному управлінні комунального лікувально-профілактичного закладу «Чернігівська центральна районна лікарня» Чернігівської районної ради Чернігівської області, керуючись пунктом 20 частини 1 статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, відповідно до пункту 6.1 та розділу 14 Методики розрахунку та порядку використання плати за оренду майна спільної власності територіальних громад сіл та селищ Чернігівського району, затверджених рішенням районної ради від 15 вересня 2011 року, районна рада в и р і ш и л а:

1. Встановити зменшений розмір орендної плати Чернігівському районному благодійному фонду „Милосердя” за оренду приміщення в будівлі колишньої поліклініки Чернігівської центральної районної лікарні загальною площею 19,88 м2, розташованого у м. Чернігові по вул. Шевченка, 114, що належить до спільної власності територіальних громад сіл та селищ Чернігівського району, зменшивши орендну ставку за 1 м2 орендованої площі на 90%.

2. Вищевказаний зменшений розмір орендної плати встановити на період з 2 січня 2013 року по 1 січня 2014 року.

3. Головному лікарю комунального лікувально-профілактичного закладу “Чернігівська центральна районна лікарня” Чернігівської районної ради Чернігівської області укласти з Чернігівським районним благодійним фондом „Милосердя” відповідну додаткову угоду до договору оренди.

4. Контроль за виконання цього рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, будівництва, транспорту та зв’язку.

Голова районної ради М.Б. Литвин