back

Про встановлення зменшеного розміру орендної плати фізичній особі - підприємцю Ковбасенко Г.І. за оренду об’єкта нерухомості та індивідуально-визначеного майна

01 квітня 2013

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(чотирнадцята сесія шостого скликання)

27 березня 2013 року
м.Чернігів

Про встановлення зменшеного розміру
орендної плати фізичній особі - підприємцю
Ковбасенко Г.І. за оренду об’єкта нерухомості
та індивідуально-визначеного майна

Розглянувши звернення фізичної особи-підприємця Ковбасенко Галини Іванівни від 2 січня 2012 року, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань комунальної власності, будівництва, транспорту та зв’язку щодо встановлення зменшеного розміру орендної плати за користування орендованим підвальним приміщенням та розміщеним в ньому майном, що розташовані в чотириповерховій будівлі в м. Чернігові по вул. Шевченка, 48, керуючись пунктом 20 частини 1 статті 43 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, відповідно до пунктів 6.1 та 14.1 Методики розрахунку та порядку використання плати за оренду майна спільної власності територіальних громад сіл та селищ Чернігівського району, затверджених рішенням районної ради від 15 вересня 2011 року , районна рада в и р і ш и л а:

1. Встановити зменшений розмір орендної плати фізичній особі – підприємцю Ковбасенко Галині Іванівні:

- за оренду підвального приміщення загальною площею 141 кв. м, яке знаходиться в чотириповерховій будівлі за адресою м.Чернігів, вул. Шевченка, 48, що належить до спільної власності територіальних громад сіл та селищ Чернігівського району і перебуває в оперативному управлінні районної ради, використовується орендарем для розміщення буфету, зменшивши орендну ставку на 90 відсотків ;

- за оренду індивідуально визначеного майна, розташованого в орендованому приміщенні, зменшивши орендну плату на 90 відсотків.

2. Вищевказані зменшені розміри орендної плати встановити на період з 2 січня 2013 року по 1 січня 2014 року.

3. Голові районної ради укласти з фізичною особою – підприємцем Ковбасенко Галиною Іванівною відповідні додаткові угоди до договорів оренди №1 від 2 січня 2013 року та № 2 від 2 січня 2013 року .

4. Контроль за виконання цього рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, будівництва, транспорту та зв’язку.

Голова районної ради М.Б. Литвин