back

ЗУСТРІЧ ІЗ РОДИНАМИ ЗАГИБЛИХ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ

16 лютого 2024

Підтримувати родини загиблих військових  це свідчення поваги кожного до здійсненого ними подвигу та моральний обов’язок.

 

15 лютого 2024 року у приміщенні Чернігівської районної ради відбулася зустріч з родинами полеглих у російсько-українській війні військовослужбовців Чернігівського району.

 

У зустрічі взяли участь  керівник благодійного фонду «Вільна Білорусь» Олексій Францкевич,  керівник благодійної  організації "Боже бережи Україну" Олег Дідич,  перший заступник голови обласної ради Ніна Лемеш, військовий комісар Чернігівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олександр Сапон, голова Чернігівської районної ради Тетяна Кузнецова-Молодчая.

 

Спілкування пройшло в щирій  невимушеній атмосфері. На завершення зустрічі присутні родини  отримали гуманітарну допомогу. За словами гостей Олексія Францкевича та Олега Дідича, консолідація зусиль білорусів в Україні та за її межами заради допомоги українському народові в боротьбі з російською  агресією – це шлях білоруського народу до європейських цінностей та  принципів демократії.

 

 Дякуємо рідним за Героїв.

 Дякуємо Героям за Україну.