back

БЛАГОДІЙНИЙ ЗАХІД«З УКРАЇНОЮ В СЕРЦІ»

31 січня 2024

         Дякуємо кожному і кожній, хто сьогодні захищає Україну із зброєю в руках, хто допомагає один одному,  не розділяючи українців на західних або східних, північних або південних. В цьому і полягає єдністьукраїнського народу.

Наші захисники й захисниці, наші незламні люди  щоденно доводять, що ми – непереможні.

Кожен наш ранок коштує життів. Кожна вечеря з сімє’ю – теж декілька життів. Кожна мить кожного дня існує завдяки відданим життям наших захисників.

У нас, в тилу,тепла домівка, чиста постіль, свіжа їжа…

У військових, на позиціях, холодний бліндаж, окопна свічка, багнюка під ногами, відсутність зв’язку, інтернету, свіжої постілі, а по сусідству щури і миші… і ворог…підступний, кровожерний…

Про це важливо пам’ятати…щоденно…

 

25 січня  2024 рокуу приміщенні Чернігівської районної ради,в рамках відзначення Дня соборності України,відбувся  доброчиннийзахід«З УКРАЇНОЮ В СЕРЦІ».

Благодійний проєкт організований спільними зусиллями Чернігівської районної ради та Михайло-Коцюбинської територіальної громади.

Усі зібрані кошти будуть спрямовані на підтримку Збройних Сил України, а саме 162 Чернігівського батальйону територіальної оборони, який з початку серпня 2023 року по теперішній час виконує бойові завдання із захисту національної безпеки та оборони України. Враховуючи інтенсивність бойових дій та постійне вогневе враження противника ця військова частина потребує оновлення матеріальної бази.

 

 Чернігівська районна рада висловлює щиру вдячність всім небайдужим мешканцям Чернігівського району, Чернігівській обласній раді,Чернігівській військовій державній адміністрації, комунальним підприємствам,установам  та організаціям, почесним гостям, які працювали в органах влади та місцевого самоврядування району, представникам територіальних громад, які безпосередньо взяли участь у заході та долучитись до збору коштів.

 

 

Окрема вдячність Михайло-Коцюбинській громаді за підготовлений творчий, душевний і потрібний патріотичний захід та колективу КНП «Чернігівський районний центр ПМСД»  за значний благодійний внесок.

 

Кожен з нас має робити  все можливе, щоб наблизити Перемогу та пам’ятати, якою ціною вона  виборюється!

 

Без тилу немає Перемоги!

Тож разом вистоїмо і обов’язково Переможемо!

 

Остаточна сума зібраних благодійних коштів буде зазначена пізніше, оскільки збір грошей триватиме до 31 січня 2024 року.

 

Інформація щодо передачі коштів безпосередньо військовослужбовцям обов’язково буде   оприлюднена на офіційній  сторінці Чернігівської  районної  ради у «Фейсбук» та на сайті районної ради.