back

Шановні колеги депутати, працівники і ветерани органів місцевого самоврядування Чернігівського району!

07 грудня 2023

Сьогодні ми відзначаємо День місцевого самоврядування у найскладніший період в історії незалежної України. 

 

Широкомасштабне російське вторгнення поставило перед  нами нові виклики. І в цих надзвичайних умовах представники місцевого самоврядування виявляють свої найкращі риси – високу організованість та оперативність, відповідальність, принциповість та патріотизм.  Багато представників місцевого самоврядування  взяли до рук зброю і стали на захист Батьківщини.

 

Війна, втрати людей, еміграція, руйнування соціальної та житлової інфраструктури, обмеження фінансового ресурсу - це виклики сьогодення для  нас.  Завдання всіх українців − відстояти незалежність і цілісність держави та побудувати Українську державу європейського зразка. Внесок органів місцевого самоврядування в організацію оборони, функціонування, відновлення  та розвиток територій на сьогодні надзвичайно великий.

 

Вдячність  і шана вам, дорогі земляки, за любов до рідного краю та щоденну працю. Бажаю вам професійних досягнень і успіхів у громадській роботі, вдячності від людей, міцного здоров’я, родинного тепла,  стійкості і віри у нашу Перемогу.

 

Сильна країна - це в першу чергу сильна громада. Наше майбутнє – у наших руках, у руках кожної громади і кожного громадянина!

 

Разом переможемо!

 

Голова районної ради      Тетяна Кузнецова-Молодчая