back

Зустріч керівництва райдержадміністрації і районної ради з представниками фракцій та депутатських груп Чернігівської районної ради

15 березня 2013

15 березня у малій залі районної ради відбулась зустріч керівництва райдержадміністрації та районної ради з представниками фракцій та депутатських груп Чернігівської районної ради.

У нараді взяли участь заступники голови райдержадміністрації, керівники окремих управлінь і відділів райдержадміністрації, голова та заступник голови районної ради, голови постійних комісій та фракцій Партії регіонів, партії «Сильна Україна», Соціалістичної партії України, Комуністичної партії України, Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина», партії «Фронт змін», партії «Громадянська солідарність» у Чернігівській районній раді.

Під час зустрічі розглянуто питання виконання Програми економічного і соціального розвитку району за 2012 рік та виконання в 2012 році Середньострокової програми соціально-економічного розвитку Чернігівського району на 2011-2015 роки «Чернігівський район-2015». З даного питання доповів присутнім начальник управління економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації Андрій Василець.

Начальник фінансового управління райдержадміністрації Лариса Потапенко надала учасникам заходу звіт про виконання районного бюджету за 2012 рік та внесення змін до рішення районної ради від 30 грудня 2011 року «Про районний бюджет на 2012 рік».

В ході засідання учасниками заходу обговорені питання розвитку соціального партнерства на території району та питання, пов'язані із реєстрацією речових прав на нерухоме майно.


За інформацією виконавчого апарату районної ради