back

Засідання президії ради Чернігівської обласної організації ветеранів України

18 травня 2023

 

18 травня на базі Чернігівського району відбулось засідання президії ради Чернігівської обласної організації ветеранів України.

 Участь у засіданні взяли голова Чернігівської районної ради Тетяна Кузнецова-Молодчая, заступник голови обласної ради Дмитро Блауш, голова  районної державної адміністрації Андрій Попик та інші запрпошені.

На засіданні обговорена реалізація конкурсного  проекту «Про безпеку ветерана, пенсіонера під час воєнного стану». У рамках впровадження ініціативи планується проведення навчання ветеранських активістів правилам безпеки людей похилого віку та осіб з інвалідністю під час перебування у складних умовах, а також поводження з невідомими предметами у місцях, де проходили бойові дії. До навчань будуть залучені спеціалісти Головного управління Національної поліції у Чернігівській області та ДСНС.

Окремо учасники засідання зупинились на питанні створення у Чернігові на кладовищі «Яцево» єдиного меморіального комплексу полеглих у російсько–українській війні захисників, а також обговорили можливі варіанти створення центру реабілітації ветеранів, військовослужбовців та їх сімей.