back

ВІТАЛИ  ЮВІЛЯРА

28 квітня 2023

 

27 квітня 2023 року  свій 70–річний ювілей  зустрів заступник голови Михайло–Коцюбинської ветеранської організації  Віктор Андрійович Зеляк.

 

Привітати ювіляра у його святковий день до Чернігівської районної організації ветеранів завітали гості: перший заступник голови Чернігівської обласної ради Ніна Лемеш, голова Чернігівської районної ради Тетяна Кузнецова-Молодчая, Михайло-Коцюбинський селищний голова Ніна Ворох,  начальник Чернігівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олександр Сапон та інші запрошені.

 

Організувала та провела святкову зустріч Чернігівська районна організація ветеранів, очолювана Анатолієм  Скуратовичем.

 

Під час спілкування присутні згадували трудову діяльність Віктора Андрійовича. Більше сорока років  життя  він присвятив навчанню та вихованню дітей у рідному  Михайло–Коцюбинському. З теплотою відгукувалися присутні про ювіляра, як про доброзичливу та щиру людину, віддану справі.  Як  наставник, він навчав дітей не тільки науці, а й життєвій мудрості, організовував змістовне дозвілля, прищеплював любов до рідного краю та Батьківщини.

 

На сьогодні Віктор Зеляк продовжує брати активну участь у житті  Михайло-Коцюбинської територіальної громади, опікується проблемами молоді та ветеранів, веде військово-патріотичну роботу.

 

Вітаючи ювіляра з днем народження присутні гості бажали імениннику міцного здоров’я, невичерпної енергії, родинного затишку,  мирного неба над головою та вручили нагороди з нагоди свята.