back

Урочистості з нагоди Міжнародного дня жінок

05 березня 2013

5 березня в обласному палаці дітей та юнацтва відбулися святкові заходи з нагоди відзначення Міжнародного дня жінок 8 Березня.

У заході взяли участь голова райдержадміністрації Микола Ганжа, голова районної ради Михайло Литвин, депутати обласної ради Анатолій Заліський та Віктор Лазар.

Голова райдержадміністрації Микола Ганжа привітав присутніх з Міжнародним жіночим днем і побажав, щоб кожен прийдешній день вони зустрічали з посмішкою на вустах, з передчуттям радості і щастя.

Висловив жінкам подяку за сумлінну працю, розуміння, сердечність та милосердя, побажавши їм великого жіночого щастя, любові і добра, й голова районної ради Михайло Литвин.

Долучилися до привітань словами подяки за материнську ласку, ніжність і турботу також і депутати обласної ради Анатолій Заліський та Віктор Лазар.

Вітали зі святом та дякували за громадську роботу в профспілках й начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Мирон Шумик та голова райкому профспілки АПК Тамара Пальчук.

Під час урочистих заходів кращим майстриням району вручені вітальні адреси та подарунки від Народного депутата України Михайла Чечетова.

Грамоти та подяки обласної державної адміністрації, райдержадміністрації та районної ради отримали кращі представниці різних галузей господарства району.

Святкового настрою учасникам урочистостей додавав чудовий концерт, підготовлений митцями міста Чернігова.


За повідомленням виконавчого апарату районної ради