back

Робоча зустріч

08 січня 2023

Голова Чернігівської районної ради Тетяна Кузнецова-Молодчая 06 січня 2023 року спільно із представником «Благодійного Фонду «Право на захист» Світланою Пушковою, відвідали Любецьку територіальну громаду.

 

В рамках зустрічі із Любецьким селищним головою Валерієм Костильовим обговорювалися актуальні питання життєдіяльності органів місцевого самоврядування в умовах воєнного стану та надання населенню Благодійним Фондом «Право на захист» за підтримки Швейцарської агенції з розвитку і співпраці Embassy of Switzerland in Ukraine / Посольство Швейцарії в Україні та міжнародної організації HIAS психологічної, правової та соціальної допомоги та паливних брикетів для незахищених верств населення.

 

На зустрічі учасники домовилися про співпрацю між Любецькою селищною радою, Благодійним Фондом «Право на захист» та Чернігівською районною радою.

 

Мешканці громад чекають від органів місцевого самоврядування захисту та вирішення щоденних соціальних питань. У Любецькій громаді вже багато зроблено, але зупинятися не можна. Продовжуємо співпрацювати на благо Чернігівського району та його мешканців.

 

Сайт Швейцарської агенції з розвитку та співпраці: https://www.eda.admin.ch/countries/ukraine/en/home.html

➡️Сайт HIAS: https://hias.org/where/ukraine/

➡️Фейсбук HIAS: https://www.facebook.com/HIASrefugees