back

Благодійний концерт

08 грудня 2022

07  грудня  2022 року  у адміністративному приміщенні Чернігівської районної ради відбувся благодійний  концерт з нагоди  Дня  місцевого  самоврядування  в  Україні.

 

Благодійний проект організований спільними зусиллями Чернігівської районної ради та Михайло-Коцюбинської селищної територіальної громади.

 

Учасники художної самодіяльності Михайло-Коцюбинської  громади, даруючи присутнім свою творчість та гарячі серця, подарували глядачам неймовірні емоції гордості за нашу державу, за наших Героїв-захисників.

 

Благодійні кошти  у сумі 10 тис. 300 грн., які вдалось зібрати під  час  благодійної акції будуть спрямовані  на  виготовлення  меморіальної  дошки  в знак пам’яті загиблим  військовослужбовцям – оборонцям Чернігова:

командиру танка - старшому лейтенанту Максиму БІЛОКОНЮ;

навіднику - молодшому сержанту Івану КОВАЛЮ;

механіку-водію - молодшому сержанту Дмитру КАПЛІНУ.

 

 

 Дякуємо всім, хто долучився до заходу, в чиїх серцях любов до України. Ваша щирість та щедрість захоплюють, надихають, переконують, що разом ми незламні та  незборимі.

Кожен з нас має робити  все можливе,  щоб наблизити перемогу та пам’ятати, якою ціною вона  виборюється!

 

Лише разом і лише до нашої Перемоги!

  

  Для тих, хто хоче доєднатися до доброчинної справи, але на мав можливості особисто прийти  на благодійний захід,  надаємо реквізити картки, куди можна надіслати кошти-донати  – 4441 1144 6431 1784.