back

Шановні депутати, члени виконавчих комітетів, активісти органів місцевого самоврядування, голови сільських, селищних, та міських рад, працівники органів місцевого самоврядування.

07 грудня 2022

 

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування - державного свята, що підкреслює велику значимість існування цього важливого інституту демократичного суспільства, адже без місцевого самоврядування неможливо уявити собі демократичну, незалежну державу Україна.

 

Це свято кожної громади, громади кожного села, селища, міста, району, області, кожного їх мешканця.

 

Сподіваюсь, що й у подальшому ми зможемо змінювати кожну громаду Чернігівської області на краще, варто лише співпрацювати від територіальних громад, районних та обласних рад пліч-о-пліч до спільної мети.

 

Бажаю усім міцного здоров’я, достатку та злагоди.

 

Нехай професійність та досвід, творче ставлення до виконання своїх професійних обов’язків, сприяють розбудові й розвитку громад.

 

Висловлюю вдячність депутатам районної ради за активну громадянську позицію, головам та депутатам сільських, селищних та міських рад, працівникам виконавчого апарату районної ради, працівникам та ветеранам органів місцевого самоврядування, які демонструють високу активність у громадсько-політичному житті, самовідданість у роботі, професіоналізм, відповідальність, забезпечують право кожного з нас бути почутим.

 

Нехай розуміння і підтримка земляків завжди надають вам, працівники органів місцевого самоврядування, впевненості у Ваших діяннях на благо громад рідної неньки Україна!

СЛАВА УКРАЇНІ !

ГЕРОЯМ СЛАВА !