back

Зустріч з ветеранами та пенсіонерами

27 жовтня 2022

25 жовтня поточного року голова Чернігівської районної організації ветеранів Анатолій Скуратович  разом із заступником голови Чернігівської районної ради Василем Леоненком, керівником апарату Чернігівської районної державної адміністрації Тетяною Куриленко провели зустріч з ветеранами та пенсіонерами Седнівської територіальної громади, в якій взяли участь в.о. Седнівського селищного голови Тетяна Мориляк, головний юрист Чернігівського місцевого центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги Світлана Мархіна

 

Під час зустрічі обговорювалися особливості ведення ветеранської роботи  під час воєнного стану, шляхи вирішення питань щодо змін до пенсійного законодавства, надання правової допомоги  незахищеним верствам населення.  Також було проведена прийом з особистих питань.

 

На початку роботи голова районної ветеранської організації Анатолій Скуратович вручив посвідчення та знак Почесного ветерана Чернігівського району керівнику агропідприємства «Левона-С» Василю Левицькому. Цього звання Василь Гаврилович удостоєний за високий особистий внесок у розвиток сільського господарство в Чернігівському районі, активну допомогу у вшануванні ветеранів Другої світовій війни,   увагу та турботу до ветеранів і пенсіонерів.

 

Подяку ради Чернігівської обласної організації ветеранів України вручено жительці селища Наталії Стрік, яка вже більше 50 років доглядає могилу невідомого льотчика, що загинув у бою з нацистами в роки Другої світової війни біля селища Нове. 

 

Цього ж дня,  в рамках проведення акції «Як живеш, ветеране?»,  відвідали на дому Володимира Балабана - особу з інвалідністю, якому передали інвалідний візок та продуктовий набір.

 

На завершення учасники зустрічі відвідали пам’ятки козацької доби, про які розповів науковий співробітник філії “Садиба родини Лизогубів” Чернігівського історичного музею ім.В.В.Тарновського Андрій Курданов.