back

Допомога перекладача

27 вересня 2022

3 метою реалiзацiї Нацiональної стратегії із створення безбар'єрного простору в Українi на перiод до 2030 року та виконання норм Конвенцiї ООН про права осiб з iнвалiднiстю громадська органiзацiя «Всеукраiїнська органiзацiя осiб з iнвалiднiстю зi слуху  «Українське  товариство глухих» пропонує свою спiвпрацю у забезпеченнi безперешкодного середовища в органах мiсцевого самоврядування для осiб з iнвалiднiстю зi слуху та забезпечення доступностi для них своїх послуг.

 

Як один iз перших крокiв у реалiзацiї спiвпрацi Чернігівська обласна організація УТОГ пропонує  впровадження в органах мiсцевого самоврядування,  установах та органiзацiях, якi їм пiдпорядковуються, доступ до онлайн-послуг перекладачiв жестової мови через систему вiдеозв'язку з професiйними перекладачами жестової мови «Сервiс УТОГ» та проведення тренiнгiв з питань особливостей комунiкацiї" з особами, якi мають порушення слуху.

 

Презентацiю «Сервiс УТОГ» у форматах PDF та РРТХ  для ознайомлення  можна  завантажити  за посиланнями: bit.ly/3qiшX3X та bit.ly/3AТбУуg.

 

Допомога перекладача "Сервіс УТОГ Чернігів" з 9,00 до 13,00 год.за номером тел.097-04-25-929

 

За інформацією Чернігівської обласної організації УТОГ: м.Чернігів, вул.Шевченка, 24, тел. (04622)3-33-19, (04622)3-34-32

e-mail: [email protected]