back

Місто Городня відзначило День міста

26 вересня 2022

Голова Чернігівської районної ради Тетяна Кузнецова-Молодчая  23 вересня 2022 року взяла участь у заходах з нагоди Дня міста Городня.

 

У заходах також брали участь заступник голови Чернігівської обласної ради Ніна Лемеш, начальник Чернігівської районної військової адміністрації Андрій Кужель, представники міської влади, поліції, військові, жителі територіальної громади.  

 

Присутні поклали квіти до меморіалу Скорботної Матері, пам’ятних знаків загиблим у війні з нинішньою російською агресією  землякам та воїнам-афганцям.

 

       Голова Чернігівської районної ради Тетяна Кузнецова-Молодчая  з нагоди Дня м.Городня вручила Подяку голови районної ради  колективу Городнянської міської ради за високий професіоналізм та сумлінну   працюна     благо Городнянської територіальної громади, колективу який достойно витримав період ворожої навали, агресії і продовжує справлятись з непростими випробуваннями у сфері життєдіяльності громади.

 

Дільш детальна інформація за посиланням:

https://gormr.gov.ua/my-vzhe-povidomlyaly-pro-te-shho-vchora-u-gorodni-perebuvaly-zastupnytsya-golovy-chernigivskoyi-oblasnoyi-rady-nina-lemesh-golova-chernigivskoyi-rajonnoyi-vijskovoyi-administratsiyi-andrij-kuzhil-ta-g/