back

Понад 30 дітей пройшли безкоштовне оздоровлення

29 серпня 2022

Навіть в умовах війни потрібно дбати про оздоровлення та відпочинок  дітей. Так, більше 30 дітей з Чернігівського району пройшли відпочинок та оздоровлення у західному регіоні України в с.Банилів-Підгірний Чернівецької області.   

 

Поїздка стала можливою завдяки результативному діалогу  голови Чернігівської районної ради Тетяни Кузнецової-Молодчаї    з головою Чернівецької громадської організації «Крик душі» матерів та дружин військовослужбовців» Ярославою Зеліско.

 

Відпочинок для дітей, загиблих військовослужбовців Збройних сил України, чи дітей, які втратили батьків під час збройної агресії російської федерації  у лютому-липні поточного року, для  дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування був вкрай необхідним адже маленькі жителі Чернігівського району, на жаль, пережили і  відчули всі жахіття війни, побувши в окупації чи оточенні разом зі своїми батьками чи втративши на війні найрідніших людей.

 

Дванадцять неймовірних днів з цікавою програмою відпочинку відволікли дітей від постійного страху за  власне життя та дозволили наповнитися гарними враженнями та позитивними емоціями.

 

Голова Чернігівської районної ради Тетяна Кузнецова-Молодчоя  щиро дякує Чернівецькій обласній раді, голові Чернівецької громадської організації «Крик душі» матерів та дружин військовослужбовців» Ярославі Зеліско, благодійній організації «Благодійний Фонд «ДОБРОДІЙАРІУМ», комісару Міжнародної комісії захисту прав людини Юрію Гордієнку, комунальному  закладу «Чернівецький обласний центр національно-патріотичного виховання, туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді» Чернівецької обласної ради, Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної військової адміністрації  за сприяння в оздоровчій кампанії дітей,  за те, що не пошкодували сил, часу, фінансових витрат на підтримку постраждалих мешканців Чернігівського району.

 

Сила народу в єдності, згуртованості і відданості своїй справі та Батьківщині. Саме зараз, як ніколи, ми свідомо проявляємо свою  допомогу один одному,  а найдорожчий скарб для країни – це її діти.

 

Саме вони – майбутнє держави…  незалежної, сильної та успішної.