back

Семінар-нарада з сільськими та селищними головами

26 лютого 2013

26 лютого у великій залі районної ради відбулась семінар-нарада з сільськими та селищними головами, яку провів голова райдержадміністрації Микола Ганжа.

У заході взяли участь голова районної ради Михайло Литвин, заступник голови райдержадміністрації Андрій Горбань, заступник голови районної ради Микола Кудрик, керівник апарату райдержадміністрації Тетяна Куриленко, керуючий справами виконавчого апарату районної ради Ірина Кудрик, працівники апарату, управлінь та відділів райдержадміністрації, працівники виконавчого апарату районної ради, керівники установ та організацій району, сільські, селищні голови.

Голова Чернігівської районної ради ветеранів Анатолій Гапич звернувся до присутніх з пропозицією щодо створення Алеї Героїв в рамках відзначення 90-річчя створення Чернігівського району.

Начальник Чернігівського міжрайонного управління головного управління держсанепідемслужби в Чернігівській області Микола Турчин проінформував учасників заходу про реформування санепідемслужби в Чернігівському районі.

Про продовження терміну дії генеральних планів населених пунктів розказав присутнім начальник відділу з питань містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Олександр Дмитрюк.

В ході зустрічі також були розглянуті питання стану роботи із запобігання і протидії корупції в районі у 2012 році та заходи щодо профілактики корупції у 2013 році, результати проведення приписки громадян України 1996 року народження до призовної дільниці Чернігівського об’єднаного міського військового комісаріату та підготовки до проведення призову навесні 2013 року, інформування сільськими, селищними головами, управліннями, відділами та організаціями району щодо виникнення надзвичайних ситуацій, інвентаризацію нерухомого майна на територіях сільських та селищних рад.


За повідомленням виконавчого апарату районної ради