back

Збори представників громадян Халявинської територіальної громади

14 лютого 2013

14 лютого відбулися збори представників громадян Халявинської територіальної громади.

На зборах громадян були присутні заступник голови районної ради Микола Кудрик, представник народного депутата України Владислава Атрошенка - депутат районної ради Олександр Мисюра, депутати районної ради Олександр Ткаченко та Наталія Трухан, представники МДПІ, районних відділів УМВС та ГУ МНС, представники територіальної громади.

Учасниками заходу заслухані всі питання, які були визначені порядком денним засідання, та обговорені з представниками територіальної громади. По всіх питаннях прийняті відповідні рішення.

Представниками територіальної громади в ході зустрічі були підняті питання: видалення дикоростучої порослі та обкошування бур"янів на території кладовищ, проведення щепленя домашніх тварин, оновлення бібліотечного фонду та придбання комп"ютера у сільську бібліотеку, проведення обов"язкового флюорографічного обстеження населення, оформлення документів при виході на песію працівників СТОВ "Прогрес".

На зборах представників громадян звітувалися про свою депутатську діяльність депутати районної ради Олександр Ткаченко та Наталія Трухан. Представник народного депутата України Владислава Атрошенка - депутат районної ради Олександр Мисюра, наголосив на тісній співпраці народного депутата з населенням територіальної громади. Заступник голови районної ради Микола Кудрик підвів підсумки зборів громадян та поінформував учасників зборів про досягнення району за 2012 рік.


За повідомленням виконавчого апарату районної ради.