back

Збори представників громадян Терехівської територіальної громади

12 лютого 2013

11 лютого відбулися збори представників громадян Терехівської територіальної громади.

На зборах громадян були присутні заступник голови райдержадміністрації Анатолій Кругол, депутати районної ради, представники Чернігівських РЕМ, районних відділів УМВС та ГУ МНС, директор Халявинської загальноосвітньої школи, завідувач Халявинського дошкільного навчального закладу, представники територіальної громади.

Учасниками заходу заслухані всі питання, які були визначені порядком денним засідання, та обговорені з представниками територіальної громади. По всіх питаннях прийняті відповідні рішення.

Представниками територіальної громади в ході зустрічі були підняті питання благоустрою населених пунктів, ремонту доріг комунальної власності, видалення аварійно-небезпечних дерев, своєчасного прибирання снігу на дорогах.

Заступник голови райдержадміністрації Анатолій Кругол підвів підсумки сходів громадян, проаналізував результати опитування громадян територіальної громади, розповів присутнім про досягнення у районі за 2012 рік та плани на 2013 рік та наголосив, що проблеми тетериторіальної громади та шляхи їх вирішення поставлені на його особистий контроль.


За повідомленням виконавчого апарату районної ради, фото "Наш край"