back

Засідання конкурсної комісії

13 вересня 2021

 

Сьогодні, 13 вересня поточного року, за участі заступника голови Чернігівської районної ради Василя Леоненка,  відбувся конкурс на зайняття посади начальника комунального підприємства «Чернігівське районне бюро технічної інвентаризації» Чернігівської районної ради Чернігівської області.

Відповідно до Положення про порядок призначення та звільнення з посади керівників підприємств, установ, організацій, закладів, що належать до спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району, затвердженого рішенням Чернігівської районної ради Чернігівської області та   розпорядження Чернігівської районної ради від 20 серпня 2021 року №96 оголошено конкурс на заміщення посади начальника комунального підприємства «Чернігівське районне бюро технічної інвентаризації» Чернігівської районної ради Чернігівської області, інформація про який розміщалась  у газеті «Наш край» №67-68 (1045-10046) від 26 серпня 2021 року на офіційному сайті Чернігівської районної ради.

Відповідно до зазначеного вище Положення, функції комісії з конкурсного відбору виконує  профільна комісія районної ради.

На конкурс подано два пакети документів від претендентів на посаду від Картуна Олега Віталійовича та Садчикова Сергія Олександровича.

 

Постійна комісія районної ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, транспорту та інфраструктури детально заслухала  виступи претендентів щодо стратегічного плану розвитку комунального підприємства та ставила запитання  кандидатам.

Шляхом голосування визначено  переможцем  конкурсу на зайняття посади начальника комунального підприємства «Чернігівське районне бюро технічної інвентаризації» Чернігівської районної ради Чернігівської області  визначено  Картуна Олега Віталійовича (5 голосів «за»).                                   

 Садчиков Сергій Олександрович  отримав 2 голоси підтримки.

Отже, комісія з  конкурсного відбору рекомендує Чернігівській районній  раді призначити на пленарному засіданні Олега Картуна на посаду начальника комунального підприємства «Чернігівське районне бюро технічної інвентаризації».