back

Навчання з територіальної оборони

14 травня 2021

12 травня в Чернігівській області розпочались планові двотижневі навчальні збори з територіальної оборони, в яких беруть участь 2000 військовозобов’язаних оперативного резерву 2 черги та резервістів 119 окремої бригади територіальної оборони оперативного командування "Північ».

Сьогодні, 13 травня поточного року, в базовому таборі військової частини, що дислокується на території Чернігівського району відбулось урочисте відкриття навчальних зборів з територіальної оборони в яких брали участь голова Чернігівської обласної державної адміністрації Анна Коваленко, радник голови Ченігівської облдержадміністрації Василь Тройна, заступник голови Чернігівської районної ради Василь Леоненко, заступник голови Чернігівської райдержадміністрації Віталій Шаповалов  та інші запрошені гості.

Гості привітали присутній особовий склад з початком проходження навчальних зборів та подякували за проявлений патріотизм та національну свідомість,  які  спонукали взяти участь у  цих зборових заходах.

Такі навчання мають на меті згуртувати людей, навчити діяти в надзвичайних ситуаціях та бути готовими до оборони території України, зокрема нашого прикордонного Чернігівського регіону.