back

Робоча поїздка заступника голови ради до Куликівської громади

28 квітня 2021


Сьогодні, 28 квітня 2021 року, заступник голови Чернігівської районної ради Василь Леоненко на запрошення керівництва Куликівської селищної ради відвідав Куликівську територіальну громаду.

В робочій зустрічі брали участь керівник апарат Чернігівської обласної державної адміністрації Станіслав Робота, радник голови Чернігівської обласної державної адміністрації Василь Тройно, депутати Чернігівської обласної ради Арсен Дідур та Віктор Труш, начальник відділу організації будівництва та технічного нагляду Управління капітального будівництва Чернігівської облдержадміністрації Павло Прокопович, директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту Чернігівської облдержадміністрації Андрій Шемець, Куликівський селищний голова Юлія Постернак.

На початку зустрічі Юлія Олександрівна Постернак дала коротку загальну характеристику територіальної громади, яка налічує 23 населені пункти та 15 тис. мешканців і зупинилася на проблемних питаннях життєдіяльності громади, зокрема. це ремонт доріг, водопостачання, водовідведення, оптимізація навчальних закладів, розвиток спортивної інфраструктури, надання якісних медичних послуг та інше.

Під час візиту учасники зустрічі відвідали комунальний опорний заклад «Куликівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів» де оглянули модернізований харчоблок шкільної їдальні, спортивний зал, кабінет іноземної мови, внутрішні санвузли, які потребують капітального ремонту. Далі оглянули стадіон «Колос» та ознайомилися з об’ємом робіт щодо його реконструкції. Обсяг фінансування проекту, згідно підготовлено плану на реконструкцію стадіону «Колос» в смт Куликівка, передбачає 25 650,00 грн. Проект поданий на розгляд регіональній конкурсній комісії з оцінки та забезпечення проведення відбору інвестиційних програм та проектів, що можуть реалізуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку в Чернігівській області.

Оглянувши вулицю Амосова в селищі Куликівка, ознайомилися з проектом реконструкції її інженерно-транспортної інфраструктури в частині водопроводу та дороги з твердим покриттям.

На завершення роботи учасники робочої зустрічі ознайомилися з реконструкцією очисних споруд в смт.Куликівка, яка розпочата ще в 2015 році. На її виконання з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області було виділено кошти в  сумі більше 5 млн.грн., але, на сьогодні, цей об’єкт не функціонує.