back

ОГОЛОШЕННЯ Про скликання шостої сесії районної ради восьмого скликання

12 квітня 2021

Відповідно до статтей 43, 46, 55 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” та Регламенту роботи Чернігівської районної ради восьмого скликання 15 квітня   2021 року о 10.00 годині у великій  залі адміністративного приміщення районної ради (вул.Шевченка 48, м.Чернігів) відбудеться шоста сесія Чернігівської районної ради восьмого скликання.

Відповідне розпорядження  підписав голова Чернігівської районної ради Микола Силенко 12 квітня  поточного року.

На  сесії  розглянути  питання,  зазначені у  розпорядженні  голови районної  ради від 26.03.2021  року №31 «Про   скликання шостої  сесії районної ради восьмого скликання» та внести наступні питання

 - Про  затвердження районної Програми передачі нетелей багатодітним сім’ям, які проживають у сільській місцевості Чернігівського району, на 2021-2027 роки.

-  Про внесення змін до Програми  «Про фінансове забезпечення комісії з припинення юридичної особи - Куликівської районної ради шляхом реорганізації через приєднання до Чернігівської районної ради Чернігівської області».

 - Про внесення змін до Програми  «Про фінансове забезпечення комісії з припинення юридичної особи - Ріпкинської районної ради шляхом реорганізації через приєднання до Чернігівської районної ради Чернігівської області».                  

- Про передачу основних засобів та малоцінних швидкозношувальних предметів зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернігівського району у комунальну власність Михайло-Коцюбинської селищної територіальної громади.                                           

- Про передачу об’єктів нерухомого майна,  приладів обліку, транспортного засобу та майна у комунальну власність Киселівської сільської територіальної громади.

 - Про передачу об’єктів нерухомого майна,  приладів обліку, транспортного засобу та майна у комунальну власність Олишівської селищної територіальної громади.

 - Про передачу об’єктів нерухомого майна,  приладів обліку, транспортного засобу та майна у комунальну власність Михайло-Коцюбинської селищної територіальної громад                                                             

-    Про передачу  транспортного засобу та майна у комунальну власність Новобілоуської сільської територіальної громади.

-   Про передачу  транспортного засобу та майна у комунальну власність Киїнської сільської територіальної громади.

 - Про передачу об’єктів нерухомого майна,  приладів обліку, транспортного засобу та майна у комунальну власність Іванівської сільської територіальної громади.

 -  Про  вилучення з Переліку другого типу.

 -  Про передачу в оренду та включення  до Переліку другого типу майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернігівського району.

 - Про передачу транспортних засобів зі  спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Козелецького району у комунальну власність Остерської міської  територіальної громади.

- Про  передачу транспортного засобу зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Козелецького району у комунальну власність Остерської міської  територіальної громади.                         

 -   Щодо постійного користування земельними ділянками.

-  Про передачу іншого окремого індивідуально визначеного майна у комунальну власність Куликівської селищної територіальної громади.       

 - Про передачу іншого окремого індивідуально визначеного майна у комунальну власність територіальної громади міста Городня.                      

 -  Про передачу іншого окремого індивідуально визначеного майна у комунальну власність Тупичівської сільської територіальної громади.                                                                                                 - Про  передачу іншого окремого індивідуально визначеного майна у комунальну власність Козелецької  селищної територіальної громади.

-  Про визначення органу управління комунального некомерційного підприємства «Чернігівська центральна районна лікарня» Чернігівської районної ради Чернігівської області.                                                    

-   Звернення Чернігівської районної ради  Чернігівської області до Президента України,  Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України  щодо недопущення ліквідації ДП «Добрянське лісове господарство» як юридичної особи.

- Звернення  до Президента України,  Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України,  Міністра  охорони здоров’я України щодо вжиття невідкладних заходів  для протидії поширенню короновірусної хвороби COVID – 19.     

- Звернення Чернігівської районної ради  Чернігівської області до Президента України та  Верховної Ради України щодо негайного  створення у Верховній Раді України Тимчасової слідчої комісії про розслідування справи ПВК  Вагнера.

 

 Засідання Президії районної ради та пленарне засідання шостої  сесії районної ради  провести з врахуванням карантинних вимог і в режимі обмеженого доступу за участю депутатів районної ради та окремо визначених посадових осіб.  Обов’язковою вимогою для всіх учасників засідань є наявність засобів індивідуального захисту, дотримання норм та правил протиепідемічних заходів, а також соціальної дистанції.