back

18 лютого 2021

Відбулось  спільне засідання  постійних  комісій  районної  ради з питань розвитку місцевого самоврядування та здійснення децентралізації та з питань земельних відносин, екології та агропромислового розвитку

Напередодні чергової п’ятої сесії Чернігівської районної ради VІІІ скликання сьогодні, 18 лютого  поточного року, відбулось спільне засідання  постійних  комісій  районної  ради з питань розвитку місцевого самоврядування та здійснення децентралізації та з питань земельних відносин, екології та агропромислового розвитку.

Провів засідання голова постійної комісії з питань розвитку місцевого самоврядування та здійснення децентралізації Денис Євчук.

Депутатами постійних комісій розглянуто понад 30 питань порядку денного, серед яких проекти рішення, що стосують бюджету, внесення змін до затверджених Програм, блок питань комунальної власності, питань, пов’язаних з реорганізацією районних державних адміністрацій та районних рад та ряд інших важливих на сьогодні питань життєдіяльності регіону.

В цілому проекти рішень, включені до порядку денного, були погоджені більшістю та рекомендовані до розгляду на черговому пленарному засіданні районної ради 23 лютого.