back

18 лютого 2021

Відбулось засідання постійної комісії районної ради з питань освіти, охорони здоров’я, соціального захисту, культури, спорту та туризму

 

Під головуванням голови постійної комісії Юрія Крепосного, за участі голови Чернігівської районної ради Миколи Силенка, сьогодні 18 лютого 2021 року,  відбулось засідання постійної комісії районної ради з питань освіти, охорони здоров’я, соціального захисту, культури, спорту та туризму.

Окрім основного складу постійної комісії на засіданні були присутні Борис Ващенок та Богдана Рождественська – депутати постійної комісії з питань законності та запобігання корупції, регламенту, депутатської діяльності та етики,  доповідачі по питаннях порядку денного.

Перед початком роботи   за пропозицією голови постійної комісії всі присутні вшанували пам'ять  Героїв Небесної Сотні хвилиною мовчання.

В ході засідання депутати обговорили та рекомендували до розгляду на черговій, п’ятій, сесії районної ради  36 проектів рішення. Також депутати опрацювали  два  питання, що вносились на розгляд тільки постійної комісії.

По всіх питаннях порядку денного прийнято відповідні рекомендації.