back

Про хід виконання районної Програми розвитку фізичної культури і спорту в Чернігівському районі на 2009 -2012 роки

12 грудня 2012

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(дванадцята сесія шостого скликання)

5 грудня 2012 року
м.Чернігів

Про хід виконання районної
Програми розвитку фізичної культури
і спорту в Чернігівському районі
на 2009 -2012 роки

З метою забезпечення реалізації першочергових та перспективних заходів, спрямованих на залучення населення району до активних занять фізичною культурою і спортом, формування здорового способу життя, досягнення високих спортивних результатів, керуючись п.16 ч.1 ст.43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада вирішила:

1. Звіт Чернігівської районної державної адміністрації про хід виконання Програми розвитку фізичної культури і спорту в Чернігівському районі на 2009 -2012 роки, затвердженої рішенням районної ради від 28.05.2009 року, взяти до відома (звіт додається).

2. Районній державній адміністрації:

2.1. Забезпечити подальше покращення спортивно-матеріальної бази загальноосвітніх навчальних закладів та дитячо-юнацької спортивної школи “Колос”.

2.2. Активізувати роботу щодо запровадження нових форм організації фізкультурно-масової і спортивно-оздоровчої роботи за місцем проживання населення та в місцях масового відпочинку.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань сім’ї, молоді, розвитку фізичної культури, спорту та туризму.

Голова районної ради М.Б. Литвин