back

Про виконання Програми економічного і соціального розвитку району за 9 місяців 2012 року

11 грудня 2012

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(дванадцята сесія шостого скликання)

5 грудня 2012 року
м.Чернігів

Про виконання Програми
економічного і соціального
розвитку району за 9 місяців
2012 року

Заслухавши звіт районної державної адміністрації про виконання Програми економічного і соціального розвитку району за 9 місяців 2012 року, затвердженої рішенням районної ради від 27 грудня 2011року, керуючись п.16 ч.1 ст.43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, районна рада в и р і ш и л а:

1.Звіт районної державної адміністрації про виконання Програми економічного і соціального розвитку району за 9 місяців 2012 року взяти до відома (звіт додається).

2.Чернігівській районній державній адміністрації:

2.1Спільно з керівниками управлінь, відділів, організацій, установ, підприємств, сільськими та селищними головами сконцентрувати зусилля на забезпеченні безумовного виконання основних показників Програми економічного і соціального розвитку району на 2012 рік.

2.2Активізувати роботу з керівниками підприємств, установ та організацій щодо покращення платіжної дисципліни, ліквідації заборгованості із заробітної плати, внескам на загальнообов’язкове державне пенсійне та соціальне страхування.

2.3Забезпечити своєчасне та в повному обсязі надання населенню всіх видів допомог, субсидій та пільг згідно з чинним законодавством.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку району.

Голова районної ради М.Б. Литвин