back

Про передачу до спільної власності територіальних громад сіл, селищ та міст Чернігівської області об’єктів спільної власності територіальних громад сіл та селищ Чернігівського району

23 листопада 2012

Проект

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
(дванадцята сесія шостого скликання )

_______грудня 2012 р.
м. Чернігів

Про передачу до спільної власності
територіальних громад сіл, селищ та міст
Чернігівської області об’єктів спільної власності
територіальних громад сіл та селищ Чернігівського
району

Керуючись пунктами 19, 20 частини 1 статті 43 та частиною 5 статті 60 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, відповідно до Закону України „Про екстрену медичну допомогу”, розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації від 2 листопада 2012 року № 407 «Про створення обласного центру медичної допомоги та медицини катастроф» та з метою дотримання вимог Бюджетного кодексу України в частині фінансування обласних центрів екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, районна рада в и р і ш и л а :

1.Припинити право оперативного управління та вилучити у комунального лікувально-профілактичного закладу «Чернігівська центральна районна лікарня» Чернігівської районної ради Чернігівської області та у комунального лікувально-профілактичного закладу «Михайло-Коцюбинська районна лікарня» Чернігівської районної ради Чернігівської області і передати безоплатно в спільну власність територіальних громад сіл, селищ та міст Чернігівської області об’єкти спільної власності територіальних громад сіл та селищ Чернігівського району згідно з додатком.

2. Чернігівській районній державній адміністрації забезпечити приймання-передачу зазначених об’єктів відповідно до вимог чинного законодавства.

3. Голові районної ради забезпечити здійснення передачі іншого окремого індивідуально визначеного майна, необхідного для діяльності Чернігівського обласного центру медичної допомоги та медицини катастроф, згідно вимог Положення про порядок передачі об’єктів права спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району, затвердженого рішенням Чернігівської районної ради від 29 січня 2009 року.

4. Уповноважити до складу комісії з приймання-передачі майна:

Гаєвську Л. О. – заступника голови Чернігівської райдержадміністрації;

Маслюк В. О. – начальника відділу комунального майна виконавчого апарату районної ради;

Моцарь П. О. – начальника відділу з питань охорони здоров'я та надзвичайних ситуацій райдержадміністрації;

Руденка Д. М. – головного лікаря КЛПЗ «Чернігівська центральна районна лікарня»;

Божок Н. Г. – головного лікаря КЛПЗ «Михайло-Коцюбинська районна лікарня»;

Зуб О. В. – головного бухгалтера КЛПЗ «Чернігівська центральна районна лікарня»;

Пономаренко В. М. – головного бухгалтера КЛПЗ «Михайло-Коцюбинська районна лікарня».

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії районної ради з питань бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку району з питань комунальної власності, будівництва, транспорту та зв’язку та з питань охорони здоров'я, соціального захисту та зайнятості населення.

Голова районної ради М.Б. Литвин