back

Про передачу у комунальну власність Улянівської територіальної громади об’єкта спільної власності територіальних громад сіл та селищЧернігівського району

21 листопада 2012

Проект

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(дванадцята сесія шостого скликання)

__ грудня 2012 року
м.Чернігів

Про передачу у комунальну власність
Улянівської територіальної громади
об’єкта спільної власності
територіальних громад сіл та селищ
Чернігівського району

Розглянувши клопотання комунального підприємства «Райсількомунгосп» Чернігівської районної ради Чернігівської області № 439 від 16 листопада 2012 та враховуючи рішення Улянівської сільської ради від 15 листопада 2012 року «Про розгляд доручення в.о. голови ЧРДА про надання згоди на прийняття об’єкта із спільної власності територіальних громад сіл та селищ Чернігівського району до комунальної власності Улянівської територіальної громади», з урахуванням погодження розпорядника майна КП «Райсількомунгосп» № 113 від 16 листопада 2012 року, призначеного ухвалою Господарського суду Чернігівської області від 31 травня 2012 року у справі №5028/9/10б/2012 про порушення провадження у справі про банкрутство, керуючись пунктом 20 частини 1 статті 43, пунктом 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та відповідно до Положення про порядок передачі об’єктів права спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району, затвердженого рішенням районної ради від 29 січня 2009 року, районна рада вирішила:

1. Комунальному підприємству «Райсількомунгосп» Чернігівської районної ради Чернігівської області:

1.1. Внести зміни в План санації підприємства щодо безоплатної передачі зі спільної власності територіальних громад сільських, селищних рад Чернігівського району до комунальної власності Улянівської територіальної громади водогону с.Улянівка балансовою вартістю 341140,00 грн.

1.2. Дані зміни до Плану санації підприємства винести на розгляд зборів кредиторів комунального підприємства та затвердити в установленому законодавством порядку.

2. Після затвердження Господарським судом Чернігівської області змін до Плану санації комунального підприємства «Райсількомунгосп» Чернігівської районної ради Чернігівської області:

2.1. Припинити право господарського відання комунального підприємства «Райсількомунгосп» Чернігівської районної ради Чернігівської області на водогін с. Улянівка, балансовою вартістю 341140,00 грн. 2.2. Передати безоплатно із спільної власності територіальних громад сіл та селищ Чернігівського району у комунальну власність Улянівської територіальної громади водогін с. Улянівка, балансовою вартістю 341140,00 грн.

2.3. Чернігівській районній державній адміністрації здійснити заходи щодо прийняття-передачі вищезазначеного об’єкту відповідно до діючого законодавства України.

2.4. Комунальному підприємству «Райсількомунгосп» Чернігівської районної ради Чернігівської області після завершення процедури прийняття-передачі об’єкту зняти його з бухгалтерського обліку та внести відповідні зміни у баланс підприємства.

3. Контроль за виконання цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань комунальної власності, будівництва, транспорту та зв’язку.

Голова районної ради М.Б. Литвин