back

31 травня 2019

ПОВІДОМЛЕННЯ

ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ

ПРОЕКТУ РЕГУЛЯТОРНОГО АКТУ

Шановні мешканці Шестовицької  територіальної громади !

        Відповідно до статей 9, 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з метою одержання зауважень та пропозицій від юридичних та фізичних осіб, їх об’єднань,   Шестовицька сільська рада Чернігівського району Чернігівської області повідомляє про оприлюднення проекту рішення «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Шестовицької сільської ради на 2020 рік».

Даний проект розроблений з метою зміцнення матеріальної і фінансової бази місцевого самоврядування, а також сприяння соціально-економічному розвитку територіальної громади Шестовицької сільської ради відповідно до пункту 24 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».

          Розробник проекту вказаного рішення: виконавчий комітет Шестовицької сільської ради.

Проект рішення  «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Шестовицької сільської ради на 2020 рік» розміщено на сайті Чернігівської районної ради.

Зауваження та пропозиції щодо проекту рішення Шестовицької сільської ради  «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Шестовицької сільської ради на 2020 рік» приймаються в письмовій формі виконавчим комітетом Шестовицької сільської ради протягом місяця з дня опублікування  з 8-00 до 17-00 (перерва з 13-00 до 14-00) за адресою: 15561, Чернігівська область, Чернігівський район, с. Шестовиця, вул. Шевченка, 2,

тел. ( 0462 ) 68-25-42.

27  травня 2019 року

Секретар сільської ради та виконавчого комітету К.В. Попович