back

06 травня 2019

Повідомлення

про оприлюднення регуляторного акта - проекту рішення Ковпитської сільської ради

«Про встановлення місцевих податків і зборів на 2020 рік»

Відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» та Методики проведення аналізу впливу регуляторного акта, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 11.03.2004 № 308, зі змінами внесеними постановою Кабінету Міністрів України від 16.12.2015 № 1151, для одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань,   Киїнська сільська рада Чернігівського району Чернігівської області повідомляє про оприлюднення проекту рішення Ковпитської сільської ради «Про встановлення місцевих податків і зборів на  2020 рік».

Даний проект рішення розроблено  Ковпитською  сільською радою з метою зміцнення матеріальної і фінансової бази місцевого самоврядування, а також сприяння соціально-економічному розвитку територіальної громади Ковпитської сільської ради відповідно до пункту 24 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».

В проекті рішення Ковпитської сільської ради «Про встановлення місцевих податків і зборів на  2020 рік» визначено ставки  земельного податку, податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, транспортного податку, єдиного податку, туристичного збору та механізм справляння місцевих податків та зборів на території Ковпитської сільської ради.

         Проект рішення  Ковпитської сільської ради «Про встановлення місцевих податків і зборів на 2020 рік» та аналіз впливу регуляторного акта буде розміщено на сайті Чернігівської районної ради (chern-rayrada.cg.gov.ua).

         Зауваження та пропозиції щодо проекту рішення Ковпитської сільської ради  «Про встановлення місцевих податків і зборів на 2020 рік» приймаються виконавчим комітетом Ковпитської сільської ради в письмовій формі протягом місяця з дня його оприлюднення за поштовою адресою: Ковпитська сільська рада, вул. Грачова, 3, с. Ковпита Чернігівського району, Чернігівської області, 15545, та електронною адресою: [email protected].

Зауваження та пропозиції подаються із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає, обґрунтування поданих зауважень чи пропозицій.

Телефон для довідок: ( 0462 ) 68-63-31.

 06  травня 2019 року                                 

Секретар сільської ради та виконавчого комітету                                                      Н.В.Пустовойт