back

23 травня 2019

Повідомлення

про оприлюднення проекту регуляторного акту - рішення

Черниської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області

«Про встановлення на території Черниської сільської ради

місцевих податків та зборів на 2020 рік»

Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності»,  з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань Черниська сільська рада повідомляє про оприлюднення  проекту рішення «Про встановлення на території Черниської сільської ради місцевих податків та зборів на 2020 рік».

Розробник проекту: виконавчий комітет Черниської сільської ради.

Проект регуляторного акту та аналіз його регуляторного впливу будуть розміщені (оприлюднені) на офіційному сайті Чернігівської районної ради (chern-rayrada.cg.gov.ua) у розділі «Сільські, селищні ради. Регуляторні акти».

Термін приймання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акту становить один місяць з дня оприлюднення проекту регуляторного акту та аналізу його регуляторного впливу.

Зауваження та пропозиції до проекту регуляторного акту та аналізу його регуляторного впливу приймаються у письмовій формі за адресою розробника: вул. Перемоги, 1А, с. Черниш, Чернігівський район, Чернігівська область, телефон (0462)68-28-42, електронна адреса: [email protected].