back

27 травня 2019

Повідомлення про оприлюднення

проекту рішення Довжицької сільської ради

"Про встановлення та затвердження місцевих

 податків та зборівна 2020 рік»

 

Відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» та Методики проведення аналізу впливу регуляторного акту, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 11.03.04 №308, зі змінами внесеними постановою Кабінету Міністрів України від 16.12.2015 №1151, з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, оприлюднюється проект рішення Довжицької сільської ради «Про встановлення та затвердження місцевих податківта зборів на 2020 рік» на сайті Чернігівської районної ради  та на інформаційному стенді сільської ради з аналізом його регуляторного впливу.

Мета даного проекту рішення є встановлення на території  Довжицької сільської ради порядку сплати таких податків і зборів, як податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, земельний податок та єдиний податок відповідно до вимог Податкового кодексу України, що забезпечить соціальну справедливість та стабільні надходження до сільського бюджету від сплати встановлених податків і зборів.

Зауваження та пропозиції в письмовій формі приймаються виконавчим комітетом Довжицької сільської ради протягом місяця з дня оприлюднення 27травня по 27червня) проекту рішення за поштовою адресою:вул. Любецька, 2, с. Довжик Чернігівського району Чернігівської області та електронною адресою: ya.dowjik 1@ukr.net.

Пропозиції (зауваження) подаються із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає, обґрунтування поданих пропозицій (зауважень).

 

Сільський голова                                                                  Н.М.Курило

 

27.05.2019 р.