back

Про передачу у комунальну власність Роїщенської територіальної громади об’єкта спільної власності територіальних громад сіл та селищ Чернігівського району

20 серпня 2012

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(одинадцята сесія шостого скликання)

15 серпня 2012 року
м.Чернігів

Про передачу у комунальну власність
Роїщенської територіальної громади
об’єкта спільної власності територіальних
громад сіл та селищ Чернігівського району

Розглянувши клопотання відділу освіти Чернігівської райдержадміністрації № 913 від 19 липня 2012 року та враховуючи рішення Роїщенської сільської ради від 22 червня 2012 року „Про надання згоди на передачу у комунальну власність Роїщенської територіальної громади житлового будинку ”, керуючись пунктом 20 частини 1 статті 43, пунктом 5 статті 60 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Положенням про порядок передачі об’єктів права спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району, затвердженим рішенням районної ради від 29 січня 2009 року, районна рада в и р і ш и л а :

1. Передати безоплатно об’єкт нерухомого майна із спільної власності територіальних громад сіл та селищ Чернігівського району у комунальну власність Роїщенської територіальної громади згідно з додатком.

2. Чернігівській районній державній адміністрації здійснити заходи щодо приймання-передачі вищезазначеного об’єкта відповідно до вимог чинного законодавства та Положення про порядок передачі об’єктів права спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району, затвердженого рішенням районної ради від 29 січня 2009 року.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань комунальної власності, будівництва, транспорту та зв’язку.

Голова районної ради М.Б. Литвин