back

Про хід виконання районної Програми оздоровлення та відпочинку дітей Чернігівського району на 2011-2015 роки

20 серпня 2012

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(одинадцята сесія шостого скликання)

15 серпня 2012 року
м.Чернігів

Про хід виконання районної
Програми оздоровлення та
відпочинку дітей Чернігівського
району на 2011-2015 роки

З метою організації повноцінного відпочинку та оздоровлення дітей у літній період, створення належних умов для освітньої, культурно-виховної, фізкультурно-оздоровчої та спортивної роботи, організації якісного медичного обслуговування і харчування у дитячих закладах оздоровлення та відпочинку, залучення для цього максимальної кількості дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, керуючись п.16 ч.1 ст.43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада в и р і ш и л а:

1. Звіт Чернігівської районної державної адміністрації про хід виконання районної Програми оздоровлення та відпочинку дітей Чернігівського району на 2011-2015 роки, затвердженої рішенням районної ради від 25 травня 2011 року, взяти до відома (звіт додається)

.

2. Районній державній адміністрації:

2.1. При формуванні районного бюджету на 2013 рік передбачити кошти для якісного виконання програми.

2.2 Забезпечити повноцінне оздоровлення та відпочинок дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, шляхом придбання путівок до дитячих закладів оздоровлення та відпочинку за рахунок коштів районного бюджету.

2.3. Забезпечити використання в повному обсязі коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, передбачених на часткове фінансування оздоровлення дітей, залучивши кошти підприємств, установ, організацій та благодійних фондів для оплати повної вартості путівок в дитячі заклади оздоровлення та відпочинку.

2.4. Проводити перевірки щодо умов перебування дітей в дитячих закладах оздоровлення та відпочинку.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань сім’ї, молоді, розвитку фізичної культури, спорту та туризму.

Голова районної ради М.Б. Литвин
Таблиці: №1-3

.