back

Про затвердження структури виконавчого апарату районної ради та його чисельності

06 березня 2018

Проект

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(двадцять перша сесія сьомого скликання)


20 березня 2018 року
м.Чернігів


Про затвердження структури
виконавчого апарату районної
ради та його чисельності

Розглянувши пропозиції голови районної ради щодо затвердження структури та чисельності виконавчого апарату районної ради, з метою забезпечення належного рівня функціонування виконавчого апарату районної ради, відповідно до статті 40 Кодексу законів про працю України, Постанови Кабінету Міністрів України від 09.03.2006 року №268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів, та інших органів», керуючись пунктом 4 частини першої статті 43, статтею 58 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада вирішила:

1. Затвердити структуру виконавчого апарату районної ради та його чисельність ( додається).

2. Рішення районної ради ввести в дію з 01 липня 2018 року.

3. Після введення в дію цього рішення вважати такими, що втратили чинність рішення районної ради від 15.03.2012 року «Про структуру виконавчого апарату районної ради» та від 27.06.2014 року «Про внесення змін до рішення районної ради від 15.03.2012 року «Про структуру виконавчого апарату районної ради».

4. Доручити голові районної ради вжити заходів щодо додержання трудових прав працівників, які підлягають вивільненню.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань законності та запобігання корупції, регламенту, депутатської діяльності та етики.

Голова районної ради О.М. Ларченко