back

Про передачу будівель Мохнатинської лікарської амбулаторії загальної практики-сімейної медицини у власність Мохнатинської територіальної громади

06 березня 2018

Проект

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(двадцять перша сесія сьомого скликання)


20 березня 2018 року
м.Чернігів


Про передачу будівель
Мохнатинської лікарської
амбулаторії загальної
практики-сімейної медицини
у власність Мохнатинської
територіальної громади

Відповідно до пункту 20 частини першої статті 43 та пункту 4 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» керуючись Законом України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», враховуючи рішення Мохнатинської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області від 20 лютого 2018 року «Про надання згоди на передачу будівель Мохнатинської лікарської амбулаторії ЗПСМ у комунальну власність Мохнатинської сільської ради», рекомендації постійної комісії районної ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, транспорту та інфраструктури, районна рада вирішила:

1. Передати безоплатно з спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району у власність Мохнатинської територіальної громади будівлі згідно з додатком 1 до цього рішення, які перебувають на балансі комунального закладу «Чернігівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Чернігівської районної ради Чернігівської області.

2. Уповноважити для участі в роботі комісії з питань передачі зазначених у додатку 1 до цього рішення будівель - депутата районної ради, голову постійної комісії районної ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, транспорту та інфраструктури Ващенка Б. М. та начальника відділу комунального майна виконавчого апарату районної ради Хренову Н. Г.

3. Комунальному закладу «Чернігівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Чернігівської районної ради Чернігівської області забезпечити передачу будівель, згідно з чинним законодавством.

4. Після закінчення процесу передачі, відділу комунального майна виконавчого апарату районної ради, підготувати відповідний проект рішення районної ради та внести до Переліку об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району такі зміни: Виключити з переліку нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району об’єкти, які зазначені у додатку 1 до цього рішення.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, транспорту та інфраструктури.

Голова районної ради О.М. Ларченко