back

Про внесення змін до складу постійних комісії районної ради

15 червня 2012

Проект

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(десята сесія шостого скликання)

21 червня 2012 року
м.Чернігів
Про внесення змін до складу
постійних комісії районної ради

В зв»язку з прийняттям Чернігівською районною радою рішення від 15 березня 2012 року «Про дострокове припинення повноважень заступника голови районної ради Куйбіди С.І. та звільнення його з займаної посади», поданням депутатом Чернігівської районної ради шостого скликання Дешком В.Ю. заяви про зміну перебування в складі постійних комісій, з метою підвищення ефективності роботи постійних комісій, відповідно до Положення про постійні комісії Чернігівської районної ради, затвердженого рішенням Чернігівської районної ради від 19.11.2010 року «Про затвердження Положення про постійні комісії районної ради», керуючись пунктом 2 частини 1 статті 43 та частинами 1, 2 статті 47 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада в и р і ш и л а:

1. Внести до пункту 1 рішення районної ради від 19.11.2010 року «Про обрання голів і членів постійних комісій районної ради» наступні зміни: - обрати Куйбіду Сергія Івановича – депутата районної ради, обраного за виборчим списком Чернігівської районної організації Патрії регіонів по одномандатному мажоритарному виборчому округу № 35, членом постійної комісії районної ради з питань бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку району.

2. Виключити із складу постійної комісії районної ради з питань бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку району Дешка Володимира Юрійовича - депутата районної ради, обраного за виборчим списком Чернігівської районної організації Партії регіонів по одномандатному мажоритарному виборчому округу № 6.

3. Внести до пункту 9 рішення районної ради від 19.11.2010 року «Про обрання голів і членів постійних комісій районної ради» наступні зміни: - обрати Дешка Володимира Юрійовича – депутата районної ради, обраного за виборчим списком Чернігівської районної організації Патрії регіонів по одномандатному мажоритарному виборчому округу № 6 членом постійної комісії районної ради з питань сім»ї, молоді, розвитку фізичної культури, спорту та туризму.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань регламенту районної ради, депутатської діяльності та етики.

           
Голова районної ради М.Б. Литвин