back

Про затвердження Положення про порядок відчуження, списання, передачі основних засобів, що є спільною власністю територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району

26 лютого 2018

Проект

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(двадцять перша сесія сьомого скликання)


20 березня 2018 року
м.Чернігів


Про затвердження Положення
про порядок відчуження,
списання, передачі основних
засобів, що є спільною
власністю територіальних
громад сіл, селищ
Чернігівського району

Відповідно до частини 1 пункту 20 статті 43 та частини 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи зміни до Порядку відчуження об’єктів державної власності та Порядку списання об’єктів державної власності затверджених постановами Кабінету Міністрів України, з метою удосконалення процедури списання, відчуження та передачі основних засобів, що є спільною власністю територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району, а також установлення єдиних вимог до відчуження, списання та передачі майна, районна рада вирішила:

1. Затвердити Положення про порядок відчуження, списання, передачі основних засобів, що є спільною власністю територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району, що додається.

2. Вважати такими, що втратили чинність, рішення районної ради від 22 травня 2007 року «Про затвердження Положення про порядок відчуження та списання майна, що є спільною власністю територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району» та від 29 січня 2009 року «Про затвердження Положення про порядок передачі об’єктів права спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району»

3. У десятиденний строк оприлюднити це рішення на офіційному веб-сайті Чернігівської районної ради.

4. Рішення набирає чинності з моменту його офіційного оприлюднення.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, транспорту та інфраструктури.

Голова районної ради О.М. Ларченко

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3

Додаток 4

Додаток 5

Додаток 6

Додаток 7