back

Про звіт комунального закладу “Чернігівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги” Чернігівської районної ради Чернігівської області про діяльність за 2016 - 2017 роки

26 лютого 2018

Проект

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(двадцять перша сесія сьомого скликання)


______________ 2018 року
м.Чернігів


Про звіт комунального закладу “Чернігівський
районний центр первинної медико-санітарної
допомоги” Чернігівської районної ради
Чернігівської області про діяльність
за 2016 - 2017 роки

Заслухавши звіт комунального закладу “Чернігівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги” Чернігівської районної ради Чернігівської області про діяльність за 2016 - 2017 роки, відповідно до пункту 16 частини 1 статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, районна рада вирішила:

1. Звіт комунального закладу “Чернігівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги” Чернігівської районної ради Чернігівської області про діяльність за 2016 - 2017 роки взяти до відома (звіт додається).

2. Головному лікарю комунального закладу “Чернігівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги” Чернігівської районної ради Чернігівської області Куниці В.М.:

2.1. Забезпечити в 2018 році організацію роботи закладу у відповідності до чинного законодавства з питань охорони здоров’я.

2.2. Активізувати співпрацю з медичними закладами вторинної ланки Чернігівського району та медичними закладами третинного рівня медичної допомоги з метою забезпечення належного надання медичної допомоги населенню району та її доступності на всіх етапах.

2.3. Здійснювати заходи по подальшому підвищенню кваліфікаційного рівня медичних кадрів, активного впровадження в практику нових методів діагностики та лікування.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань освіти, охорони здоров’я, соціального захисту, культури, спорту та туризму.

Голова районної ради О.М. Ларченко