back

Про затвердження організаційної структури комунального закладу “Чернігівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги” Чернігівської районної ради Чернігівської області

20 грудня 2017

Проект

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(двадцята сесія сьомого скликання)


______________ 2017 року
м.Чернігів


Про затвердження організаційної структури
комунального закладу “Чернігівський районний
центр первинної медико-санітарної допомоги”
Чернігівської районної ради Чернігівської області

Відповідно до пункту 20 частини 1 статті 43 та частини 4 статті 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, керуючись нормами Типового положення про бухгалтерську службу бюджетних установ, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 26 січня 2011 року №59, районна рада вирішила:

1. Внести зміни до організаційної структури комунального закладу “Чернігівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги” Чернігівської районної ради Чернігівської області та затвердити її в новій редакції згідно з додатком.

2. Визнати таким, що втратило чинність, рішення сесії Чернігівської районної ради від 19.10.2016 року “Про затвердження організаційної структури комунального закладу “Чернігівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги” Чернігівської районної ради Чернігівської області (нова редакція)”.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії районної ради з питань освіти, охорони здоров’я, соціального захисту, культури, спорту та туризму та з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, транспорту та інфраструктури.

Голова районної ради О.М. Ларченко

Пояснювальна записка