back

Про Почесну грамоту та Подяку Чернігівської районної ради

07 грудня 2017

Проект

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(двадцята сесія сьомого скликання)


14 грудня 2017 року
м.Чернігів


Про Почесну грамоту та Подяку
Чернігівської районної ради

З метою заохочення громадян України та громадян інших держав, колективів підприємств, установ і організацій незалежно від форм власності та господарювання, а також територіальних громад за заслуги у забезпеченні соціального та економічного розвитку району, здійсненні ефективної діяльності органів місцевого самоврядування і органів виконавчої влади, проведенні заходів щодо забезпечення законності, прав і свобод громадян, за високу професійну майстерність, громадську та благодійну діяльність, здобуття значних успіхів у виробничій, соціальній, культурній, науковій, правоохоронній, військовій, міжнародній, творчій, спортивній, громадській та інших сферах діяльності, вагомий внесок у створенні матеріальних, культурних, духовних цінностей, захист державних інтересів, багаторічну та сумлінну працю в органах виконавчої влади та місцевого самоврядування, керуючись частиною 2 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада в и р і ш и л а:

1. Заснувати відзнаки Чернігівської районної ради.

2. Затвердити Положення про Почесну грамоту та Подяку Чернігівської районної ради (додається).

3. Виконавчому апарату Чернігівської районної ради розробити Програму фінансово забезпечення нагородження відзнаками Чернігівської районної ради.

4. Визнати такими, що втратили чинність рішення районної ради:

- від 17.06.2004 року «Про Почесну грамоту та Подяку районної державної адміністрації та районної ради»;

- від 22.03.2007 року «Про внесення змін до Положення про Почесну грамоту та Подяку районної державної адміністрації та районної ради».

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань законності та запобігання корупції, регламенту, депутатської діяльності та етики.

Голова районної ради О.М. Ларченко