back

Про визначення опорного закладу на базі Киїнської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Чернігівської районної ради Чернігівської області

06 грудня 2017

Проект

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(двадцята сесія сьомого скликання)


21 листопада 2017 року
м.Чернігів


Про визначення опорного закладу на базі
Киїнської загальноосвітньої школи
І-ІІІ ступенів Чернігівської районної ради
Чернігівської області

Відповідно до статті 25 Закону України «Про освіту», статті 37 Закону України «Про загальну середню освіту», статті 16, пункту 4 статті 17 «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців», статей 81, 87 Цивільного Кодексу України, статті 78 Господарського Кодексу України, Закону України «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій» від 24.05.2012 № 4865-VI, Положення про порядок створення, реорганізації та ліквідації навчально-виховних закладів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 05.04.1994 року №228, Положення про освітній округ, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27.08.2010 року № 777 (зі змінами, внесеними постановами Кабінету Міністрів України від 20.01.2016 року №379 та від 19.04.2017 року № 289), з метою реалізації заходів, спрямованих на створення єдиного освітнього простору, забезпечення умов рівного доступу учнів до якісної освіти, керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада в и р і ш и л а:

1. Визначити опорним закладом Киїнську загальноосвітню школу I-III ступенів Чернігівської районної ради Чернігівської області, до якого підвозяться учні з сіл Шестовиця та Павлівка.

2. Змінити назву Киїнської загальноосвітньої школи I-III ступенів Чернігівської районної ради Чернігівської області (код ЄДРПОУ 21402369) на «Опорний заклад «Комунальний заклад «Киїнська загальноосвітня школа I-III ступенів імені Костянтина Светенка Чернігівської районної ради Чернігівської області».

3. Чернігівській районній державній адміністрації подати на затвердження на чергову сесію районної ради статут опорного закладу «Комунальний заклад «Киїнська загальноосвітня школа I-III ступенів імені Костянтина Светенка Чернігівської районної ради Чернігівської області».

4. Встановити, що директор опорного закладу «Комунальний заклад «Киїнська загальноосвітня школа I-III ступенів імені Костянтина Светенка Чернігівської районної ради Чернігівської області» призначається на посаду на конкурсній основі на умовах контракту відповідно до чинного законодавства.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію Чернігівської районної ради з питань освіти, охорони здоров’я, соціального захисту, культури, спорту та туризму.

Голова районної ради О.М. Ларченко