back

Про передачу об’єктів нерухомого майна та приладів обліку у комунальну власність Іванівської сільської об’єднаної територіальної громади

29 листопада 2017

Проект

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(двадцята сесія сьомого скликання)


14 грудня 2017 року
м.Чернігів


Про передачу об’єктів нерухомого майна
та приладів обліку у комунальну власність
Іванівської сільської об’єднаної
територіальної громади

Відповідно до статті 8 Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад», пункту 20 частини першої статті 43 та пункту 4 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», враховуючи рішення Іванівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області від 07 листопада 2017 року «Про надання згоди на безоплатну передачу об’єктів нерухомого майна у комунальну власність Іванівської сільської об’єднаної територіальної громади», районна рада вирішила:

1. Передати безоплатно з спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району у власність Іванівської сільської об’єднаної територіальної громади об’єкти нерухомості, згідно з додатком 1 та прилади обліку, згідно з додатком 2.

2. Уповноважити для участі в роботі комісії з питань передачі будівель та споруд, зазначених у додатку 1 та приладів обліку, зазначених у додатку 2 до цього рішення: депутата районної ради, голову постійної комісії районної ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, транспорту та інфраструктури Ващенка Б. М.; начальника відділу комунального майна виконавчого апарату районної ради Хренову Н. Г.; головного лікаря КЗ «Чернігівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Куницю В. М.; головного бухгалтера КЗ «Чернігівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Якимчук Л. В.; завідувачку Іванівською амбулаторією ЗПСМ Гуменюк М. М.; завідувачку Олишівської амбулаторії ЗПСМ Чоп Г. В.

3. Комунальному закладу «Чернігівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» забезпечити передачу об’єктів нерухомості та приладів обліку, зазначених у додатках 1, 2 до цього рішення, згідно з чинним законодавством.

4. Після закінчення процесу передачі, відділу комунального майна виконавчого апарату районної ради внести до додатку 2 рішення Чернігівської районної ради від 28 березня 2017 року “ Про внесення змін до Переліку об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району ” (13 сесія 7 скликання) такі зміни:

Виключити з переліку нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл та селищ Чернігівського району об’єкти нерухомості, зазначені у додатку 1 до цього рішення.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, транспорту та інфраструктури.

Голова районної ради О.М. Ларченко

Додатки 1, 2