back

Про звіт про виконання п.2 рішення районної ради від 15 березня 2012 року «Про звіт комунального підприємства «Райсількомунгосп» Чернігівської районної ради Чернігівської області»

31 травня 2012

Проект

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(десята сесія шостого скликання)

21 червня 2012 року
м.Чернігів

Про звіт про виконання п.2 рішення
районної ради від 15 березня 2012 року
«Про звіт комунального підприємства
«Райсількомунгосп» Чернігівської
районної ради Чернігівської області»

Заслухавши та обговоривши звіт голови постійної комісії районної ради з питань комунальної власності, будівництва, транспорту та зв’язку, керуючись п.20 ч.1 ст.43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада в и р і ш и л а :

1. Звіт голови постійної комісії районної ради з питань комунальної власності, будівництва, транспорту та зв’язку прийняти до відома.

2. Чернігівській районній державній адміністрації забезпечити подальше виконання п. 2 рішення районної ради від 15 березня 2012 року «Про звіт комунального підприємства «Райсількомунгосп» Чернігівської районної ради Чернігівської області».

3. Постійній комісії районної ради з питань комунальної власності, будівництва, транспорту та зв»язку посилити контроль за виконанням п. 2 рішення районної ради від 15 березня 2012 року «Про звіт комунального підприємства «Райсількомунгосп» Чернігівської районної ради Чернігівської області».

           
Голова районної ради М.Б. Литвин