back

09 листопада 2017

Чернігівська районна рада Чернігівської області має намір передати в оренду нерухоме майно спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району

Назва об’єкта оренди, його місцезнаходження: нежитлове приміщення, загальною площею 35,0 кв.м, у т.ч. корисна площа 25,9 кв.м, що розташоване на другому поверсі двоповерхової адміністративної будівлі, що знаходиться за адресою: м. Чернігів, вул. Шевченка, 48.

Балансоутримувач майна: Чернігівська районна рада.

Мета використання орендованого об’єкта – розміщення офісу.

Об’єкт оренди може бути переданий в оренду для здійснення іншого виду діяльності, що не заборонений чинним законодавством та не створює шкідливих умов праці іншим користувачам.

Початковий розмір орендної плати для кожного виду діяльності орендарів розраховується згідно Методики розрахунку та порядку використання плати за оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району, затвердженої рішенням Чернігівської районної ради від 25 квітня 2014 року (телефон для довідок 34195).

Термін, на який об’єкти передаються в оренду: не менше п’яти років, якщо інший термін не запропоновано заявником.

Заяви щодо оренди об’єкта спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району, на який надано оголошення про намір передати майно в оренду, приймаються Чернігівською районною радою з 8-00 до 17-00 години (перерва з 13-00 до 14-00 години) за адресою: м. Чернігів, вул. Шевченка, 48 поверх 3, кім. 308 та 301.

Кінцевий термін прийняття заяв – 23 листопада 2017 року.

У разі надходження двох і більше заяв щодо оренди об’єкта спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району, на який надано оголошення про намір передати майно в оренду, Чернігівська районна рада оголошує конкурс на право укладання договору оренди нерухомого майна, що належить до спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району.

Додаткову інформацію можна отримати у відділі комунального майна Чернігівської районної ради за адресою: м. Чернігів, вул. Шевченка, 48, кім. 308, телефон 34195.