back

Про хід виконання районної Програми оздоровлення та відпочинку дітей Чернігівського району на 2016-2020 роки.

28 березня 2017

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(тринадцята сесія сьомого скликання)


28 березня 2017 року
м.Чернігів

Про хід виконання районної Програми
оздоровлення та відпочинку дітей
Чернігівського району на 2016-2020 роки

З метою організації повноцінного відпочинку та оздоровлення дітей у літній період, створення належних умов для освітньої, культурно-виховної, фізкультурно-оздоровчої та спортивної роботи, організації якісного медичного обслуговування і харчування у дитячих закладах оздоровлення та відпочинку, залучення для цього максимальної кількості дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, керуючись пунктом 16 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада в и р і ш и л а:

1. Звіт Чернігівської районної державної адміністрації про хід виконання районної Програми оздоровлення та відпочинку дітей Чернігівського району на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням районної ради від 29 січня 2016 року, взяти до відома (звіт додається).

2. Чернігівській районній державній адміністрації:

2.1. Передбачати фінансування видатків на виконання заходів Програми в межах фінансових можливостей бюджету.

2.2.Активізувати роботу з керівниками навчальних закладів, виконкомами сільських, селищних рад, керівниками установ, підприємств щодо оздоровлення дітей соціально незахищених категорій.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань освіти, охорони здоров’я, соціального захисту, культури, спорту та туризму.

Голова районної ради О.М. Ларченко


Звiт

Результати поіменного голосування
(переглянути...)