back

Про укладання контракту з директором Чернігівського районного комунального підприємства «Чернігіврайагробуд»

06 січня 2017

Проект

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(одинадцята сесія сьомого скликання)


__________ 2017 року
м.Чернігів

Про укладання контракту з директором
Чернігівського районного комунального
підприємства «Чернігіврайагробуд»

Розглянувши заяву директора Чернігівського районного комунального підприємства «Чернігіврайагробуд» Дзядзька Генадія Михайловича від 28.11.2016 року щодо укладання з ним контракту та рекомендації постійної комісії районної ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, транспорту та інфраструктури від 15 грудня 2016 року, відповідно до Положення про порядок призначення та звільнення з посад керівників підприємств, установ та закладів, що перебувають у спільній власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району затвердженого рішенням Чернігівської районної ради від 19 жовтня 2016 року, керуючись пунктом 20 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада вирішила:

1. Доручити голові районної ради укласти контракт з директором Чернігівського районного комунального підприємства «Чернігіврайагробуд» Дзядзьком Генадієм Михайловичем терміном на 3 роки, на умовах діючого законодавства.

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради комунальної власності, житлово-комунального господарства, транспорту та інфраструктури.

Голова районної ради О.М. Ларченко